Värmeinjustering Göteborg

Om oss

Om oss

Välkommen till Canmera Comfort AB. Ett auktoriserat VVS-företag inom "Säker vatteninstallation". Vårt företagande är ansvarsfullt, och vi har en god ekonomi med hög kreditvärdighet, av både Bisnode och UC. Vårt företag är aktiv medlem i Fastighetsbranschens Centrum för Utbildning och Rekrytering (FABUR) och Riksförbundet Sveriges Ventilationsrengörare (RSVR) och ger vårt stöd till Fastighetsakademins utbildningar med ledningsgruppsrepresentanter och LIA-platser.

Certifikat för värmeinjustering i GöteborgAAgod kreditvärdighet av UC

Värmeinjustering och energieffektivisering

Företaget grundades 1996 och drivs idag under ledning av vår VD Anders Gustavsson. Vi erbjuder värmeinjustering av ventiler i Göteborg men arbetar med allt som har med varmvatten och uppvärmning att göra. Alla våra VVS-montörer har lång erfarenhet gällande värme och sanitet. I Göteborg arbetar vi även som konsulter med kompetenser inom ventilation, styrteknik, reglerteknik, energieffektivisering och optimering av ventiler och värmeaggregat.

Vi arbetar med teknisk förvaltning. Bland våra kunder hittar du bland annat Göteborg Energi, PEAB, Daikin, Ouman, Exhausto, HSB, Poseidon Bostads AB, Bostadsbolaget och Mölndals Bostäder och många fler. Varför inte göra som de och anlita oss?

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Göteborg energi PEAB Daikin OumanExhausto

HSB       Poseidon bostads AB     Bostadsbolaget   Mölndals bostäder

Om ni önskar kan vi ta ett helhetsansvar för er fastighet. Vi arbetar ansvarsfullt och är noga med att våra tjänster helt och hållet ska möta dina behov gällande teknisk förvaltning, energibesparingar, ventilation, fastighetsautomation, montering av rör, ventiler, värmepump, luftkonditionering, komfortkyla och allt som har med vatten och sanitet att göra.

Vi arbetar ofta tillsammans med etablerade leverantörer för att nå bästa resultat. När du anlitar oss eftersträvar vi alltid att optimera styrsystem av värme, ventilation och kyla i er fastighet.

Canmera Comfort AB


Blekeslänten 3
416 57 Göteborg

[email protected]

556512-4731


Värmeinjustering

Energieffektivisering

Teknisk förvaltning


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder teknisk förvaltning, energieffektivisering, ventilation och fastighetsautomation.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Canmera Comfort AB

Org nr: 556512-4731
Blekeslänten 3
416 57 Göteborg

Hitta hit